De Arcana van Mary's Blessing

We bevinden ons in een Arcana, een groot mystiek geheim.

 In de woestijn van de systeemstad, rol je als een steppeplant rond, dorstig naar waarheid, zoekende naar zingeving en bezieling. De Mary in dit verhaal verwijst naar de steppeplant Anastatica, Roos van Jericho, opstandingsplant, of Mary’s Blessing. 

Honderden jaren kan deze plant dood door de woestijn stuiven, tot het water ontmoet. Water kan de plant binnen vier uur op magische wijze transformeren van een grauwe betonkleur naar diep groen, waarbij zachtjes de blaadjes vol vertrouwen heropenen, en de energiestroom weer volledig wordt vrijgegeven. Mary staat hier symbool voor de levensvonk van de opstanding. De zegening in de vorm van water. het spreekt de potentie van revitalisering aan, die in elk van jouw levende cellen zit. Als blokkades zijn weggenomen, kan alle energie weer blokkadevrij stromen. Een opstanding, of genezing, is hier eigenlijk een verstoorde energiestroom weer openen. 

Middels onze kruidenbaden, het microdoseren via psy-helpers, creatieve verhalen over de Arcana van de natuur, hopen we een bijdrage te leveren jouw energiestroom op natuurlijke wijze, weer wakker te maken. Zodat jij langzaam en vol vertrouwen de volledige ervaring in dit leven kunt krijgen, zoals het bedoelt is. Als creatieve tovenaars die we allen in essentie zijn. 

Je bent ieder geval absoluut niet te marginaliseren! En dat is belangrijk te ervaren en te weten!

Veronique

Post Views: 2