Kruidenbaden

Ah, de vergeten kunst van een weldadig kruidenbad! Veel gebruikt bij de oude Grieken en Romeinen, die nog helemaal geen zeep kenden. En missen deden ze het niet, want een goed kruidenbad maakt u niet alleen net zo schoon, het heeft ook nog eens allerlei geneeskrahtige eigenschappen welke in uw voordeel zullen werken. Zo logisch zijn die zeepbaden dus niet, al helemaal niet als je bedenkt dat je al die plasticdeeltjes de natuur in spoelt. 

9.95 €

De Sterrenspons

Dompel je lichaam onder in de essentie van de sterren! Deze uitgekiende droommix heeft de juiste, zachte hand om je langzaam en licht dromenland in te leiden. Een van onze beste ontspanningsbaden, welke bovendien een handje helpt om welluidend te gaan dromen. Met droomkruid, vlierbloesem en Suinichi-bloemen, een fijn bad voor het slapen gaan. 

Weldadig voor: goed slaapritme, levendigere dromen, bescherming tegen boze dromen, ontspanning en algeheel welzijn. 

Ervaar de kracht van vlierbloesem

8.95 €

De Antigriep spons

Heeft u griep en wilt u wat sneller herstellen of wilt u juist graag griep voorkomen, dan helpt dit bad een aardig handje door gebruik van de volgende wonderbaarlijke kruiden: Salvia, Weegbree, Kamille,
Echinea wortel en Goudsbloem. Een stevig steuntje in de rug voor uw weerstand! 

Weldadig voor: grieppreventie, griepbestrijding, verkoudheid, versterken weerstand, zuivering van geest en huid.

Goudsbloem, goed tegen griep

8.95 €

Pepermunt-Honing spons

Ah, wat heerlijk verfrissend: de pepermunt, de citroenverbana en de bijenpollen zorgen voor een verfrissende boost voor lichaam en geest! En door het toevoegen van biologische bijenpollen bestuift u de huid met de kracht van honderden bloemen. Goed bad om ‘s ochtends te nemen, als verfrisser en opwekker. 

Weldadig voor: Concentratievermogen, frisheid, geestelijke scherpte, fijn geurende huid, tegen hooikoorts

Heerlijk verfrissend

10.95 €

De luchtwegen spons

Met een goed luchtwegenbad help je je longen zich te zuiveren van kwade stoffen en elementen. Bijzonder nuttig als je neus of keel verstopt zit, neem een heerlijk bad en help je lichaam een handje om je luchtwegen weer te zuiveren. Met o.a. biologische Eucalyptus en Koningskaars is dit het beste bad om je ademhaling weer op orde te krijgen. 

Weldadig voor:  Ademhaling, luchtwegen, verkoudheid, verstopte keel, slijm in de longen, hoesten en grieperigheid. 

Het wonderlijke koningskaars

9.95 €

De Ananas spons

Ananasbad met kaasjeskruid

Ananas is dankzij de bromine een weldaag voor de spieren, en kaasjeskruid helpt om  de huid te verzachten. Daarnaast haalt kaasjeskruid oneffenheden  op de huid weg, waardoor het geschikt is als bad om je zowel jonger te doen voelen als ook er jonger uit te zien. 

Weldadig voor: huidverjonging, huidverzachting, voeder voor de huid, bromine-bron weldadig voor spieren. 

Geniet van de geur van ananas

12.75 €

Afrodite Amazone spons

Na het nemen van een Afrodite Amazone bad zul je merken dat je niet alleen al je dagelijkse spanningen kwijt bent, maar ook plots in de ban bent van de godin der liefde zelf – aangeraakt door de bijzondere planten uit de Amazone zullen je ogen geopend worden voor een heel nieuwe wereld van sensuele ervaringen.

Weldadig voor: relatie nieuw leven in blazen, verbeteren seksleven, gevoeliger maken partner, vergroten sensualiteit en behandelen van een burnout. 

Sensueel bad met o.a. catuaba

13.95 €

Somfaria slaapspons

Heeft u last van slapeloosheid of slaapt u onregelmatig? Mary’s Blessing heeft een aantal slaapbaden ontwikkelt en deze Somfaria is er een van. Met een keur van ingredienten gaan we uw slapeloosheid te lijf. Dit bad bieden we aan in twee sterktes: mild en extra sterk. Zodat u zelf kunt kijken welke bad u het best de droomwereld in kan leiden. 

Weldadig voor: tegen slapeloosheid, tegen slecht slaapritme, moeilijk inslapen, spanningen en hinderlijke gedachtes. Tegen vaak wakker worden en goed voor de bijeffecten van eentonige werkzaamheden. 

Baden in o.a. valeriaan

9.95 €