Bloesembaden

Bloesem is de mooiste gift van de bomen aan de mens. Een genot voor het oog maar ook voor de neus en de beleving. Onze bloesembaden zijn vermaard en met zorg samengesteld uit biologisch gekweekte boombloesems en bloemsoorten. 

De Aeolus Vlinderspons

Hou je van vrijheid en wil je de vleugels van je ziel op subtiele wijze uitslaan, dan is het Aeolus Vlinderbad iets voor jou.

De intens blauwe magenta kleur van het bad is natuurlijk en komt van de Vlindererwtbloem (niet de lavendel, dus) – het bad werkt in op de luchtwegen en de ontspanning van je lijf, vandaar de attributie aan de Griekse luchtgod Aeolus. Deze kruidenformule maakt vlinders in je wakker.

Weldadig voor: ontspanning, luchtwegen, ruimtelijk gevoel. 

De ultieme slaapspons

In oude boeken staat lindenbloesem al bekend om zijn slaapopwekkende eigenschappen, maar in dit bad heeft onze healer vijf verschillende kruiden gemengd om het ultieme slaapbad te maken. Zeg maar dag tegen je slapeloosheid! 

Weldadig voor: mensen met slaapproblemen, insomnia, onrustig slapen, veel wakker worden, chaotische gedachtes. 

Koningskaars-Kamillespons

De majesteuze Koningskaars was al in Bijbelse tijden bekend onder de naam ‘Aarons Rod’ en men kende deze plant vele magische kwaliteiten toe. Ons bad combineert deze wonderlijke bloesem met zuivere kamille, en het resultaat is een krachtig herstelbad voor de luchtwegen en een perfect bad tegen verkoudheid en grieperigheid. 

Weldadig voor: de luchtwegen, betere ademhaling, tegen grieperigheid of verkoudheid, losser ademen en tegen slijm in de longen.  

Golden Brown

Jasmijnbad met pure organische chocolade

Wie kent niet de heerlijke geur van Jasmijn, een van de meest bijzondere bloemen op deze wereld, maar behalve heerlijk geurend is Jasmijn van oudsher een heilige, geneeskrachtige bloem. De antieke chinezen gebruikten de jasmijn om de lucht te zuiveren wanneer iemand ziek was.

Weldadig voor: mensen met liefdesverdriet of depressie, neerslachtigheid, slecht humeur, stemmingswisselingen

MB's Kamillekuur

Dit bad combineert de kracht van drie ingrediënten, en het resultaat zal u versteld doen staan: de hoogste kwaliteit kamille, een bloem die bekend staat om zijn geneeskrachtige kwaliteiten vooral als je last hebt van stress of burn-out. Wij combineren het met zoethout en duivelsklauw, en het bad is de ideale remedie tegen stress, zenuwen en burn-out.   

Weldadig voor: anti-stress, anti-burn-out, ontspanning en kalmering, betere concentratie, rusteloosheid, prikkelbaarheid, irritatie, boosheid. 

Liquid Sunshine

Heb je een flinke infusie van zonnekracht nodig, dan is dit bad voor jou gemaakt! Ons Liquid Sunshine bad is een flinke oppepper als je je even wat down voelt of last hebt van depressieve gevoelens. De basis van het bad bestaat uit organisch geteelde St Janskruid, een kruid dat wonderlijk op het gemoed werkt, en verder zitten er o.a. goudsbloem, damiana en korenbloem in het bad verwerkt. Laat je verheffen door deze gouden krachten!

Weldadig voor: humeur, neerslachtige gevoelens, depressieve gevoelens, angsten, nerveusiteit. 

Oranjebloesemkuur

Het is tijd voor de lente in je badkamer! Dit verfrissende en ontspannende bad gebruikt de kracht van organische oranjebloesem om je volledig te laten ontspannen. Dit bad is geschikt voor iedereen die een fijnzinnige en vrolijke, opwekkende noot zoekt.

Oranjebloesem heeft een diep kalmerende werking op het lichaam en de geest. Oranjebloesem is anti-depressief, rustgevend en goed te gebruiken tegen angsten.

Weldadig voor: nerveusiteit, kalmeert het gevoel, werkt goed tegen angsten, paniekaanvallen, verbetert je humeur.