Ons product: de kruidenspons

De Wellness in je Badkamer

Wat is het?

Onze kruidenspons is een handgemaakte, in Noordwijkerhout vervaardigde spons van biologisch linnen, gevuld met kruiden die zoveel mogelijk ook lokaal afkomstig zijn. U steunt dus de Nederlandse nijverheid, en mileuvervuiling door transport is minimaal. 

De kruidenmengsels in de spons zijn zorgvuldig afgestemd door onze healers voor een optimaal effect op uw gezondheid. 

Waarom?

Natuur

Bad en douche producten bevatten veel kleine plasticdeeltjes die je via het riool de natuur in spoelt. Help de natuur genezen door op een andere manier te baden of douchen.

Genot

Een kruidenbad vergelijken met een gewoon zeepbad is een kwaliteitswijn vergelijken met een goedkope supermarktwijn.

Lokaal

Made in China? Nee! Een handgemaakt, Nederlands product, en kruiden die waar het maar kan afkomstig zijn van lokale kruidentuinen.

Balans

Breng jezelf in balans door lijfelijk in contact te treden met heilzame kruiden. Merk dat je ook voor persoonlijke reiniging zonder chemicaliën en plastic kunt.

Healing

Niet alleen reinigen, maar ook de genezende werking van het gekozen kruidenmengsel. Dat is nog eens een fijne en natuurlijke symbiose.

Bewust

Een keuze voor Mary's Blessing is een keuze voor bewust leven, en genieten zonder de natuur te beschadigen, hoe woke wil je het hebben?

Neem nu een abonnement

Voor een vast bedrag per maand kun je de hele maand speciale kruidenbaden of douches nemen, door onze healers voor jou geselecteerd.

Of bestel de baden los:

We hebben liefst 30 verschillende baden en er komen elke maand baden bij: