Sagebaden

Mijn lichaam is mijn tempel – wie kent de uitdrukking niet. Reinig ook de tempel van je lichaam met de meest pure witte biologisch geteelde Salie, en merk het verschil – je zult merken dat je je aanmerkelijk schoner voelt in vergelijking met een normaal zeepbad.

Salie is van nature de beste reiniger die in de natuur voor handen is. Mary’s Blessing Sage Kruidenbaden helpen je lichaam weer te herstellen en zijn spirituele balans terug te vinden.

 

Sage Sterrenspons

Maak je dromen een stuk kleurrijker met een Sage Sterrenbad, dat zowel je lichaam goed reinigt als ook je helpt in slaap te komen en wat kleur te brengen in je droomleven.

Veel bloemen en kleuren, en de slaapbevordering die we kennen van de lindebloesem en de passiebloem. De vlierbloesem geeft het bad een extra vrolijke en  lichte noot.

Deze mix werd speciaal voor u gemaakt door onze Hartsage, Veronica Hogervorst.

Weldadig voor: Reiniging, beter in slaap komen, humeur verbetering, lucide dromen, tegen depressieve gevoelens en voor een beter slaapritme. 

Alle kruiden in ons bad

Prijs 8.95

Sage Somforia

Heb jij last om in slaap te vallen? Veel mensen hebben tegenwoordig slaapproblemen omdat ze de hele dag in het blauwe licht van een scherm zitten, een lichtfrequentie die ervoor zorg draagt dat er te weinig melatonine wordt aangemaakt en gevolg is het bekende gedraai en gepieker.

Het Somforia slaapbad is door ons speciaal samengesteld om jou zo goed als het even kan te helpen om beter de slaap te kunnen vatten.  Het bevat een uitgekiende mix van alles wat de natuur als slaaphulp te bieden heeft.

Beter in slaap vallen

Prijs 12.95

Sage Afweer

Een powerbad om je afweer te versterken is in deze coronatijden zeker geen overbodige luxe. Ons Sage afweer bad is een spons die precies is samengesteld met het doel jouw afweer te versterken, en zorg te dragen dat virussen in jouw lijf minder kans zullen krijgen.

Nee, direct helpen tegen een corona infectie zal het niet, maar het zal wel je afweer versterken en dus je lichaam in staat stellen beter met virussen en infecties om te gaan.

Weldadig voor: Reiniging, versterken afweer, tegen infecties en besmettingen, anti-bacterieel en antiviraal. 

Verbeter je afweer

Prijs 9.95

Sage heidelied

Met Sage Heidelied roep je de wilde heidegeest je badkamer binnen. Deze geest helpt je afweer en je humeur te verbeteren, twee elfjes op een enkele struik.

Goudsbloem en Mirre zijn de geheimen van deze spons. Deze krachtige combinatie maakt dat je je afweer een stevige oppepper geeft, want Goudsbloem en rode zonnehoed zijn wezenlijke kruiden als het aankomt op het versterken van je weerstand.

Weldadig voor: weerstand tegen ziektes en virussen, tegen griep en verkoudheid, versterkt zowel lichaam als geest. 

Prijs 11.75

Sage Diepwoud

Voor liefhebbers van de diepere woudgeuren – en mensen die graag een grondige reiniging van hun energievelden ontvangen hebben we Sage Diepwoud gemaakt, met kruiden die de longen zuiveren, de luchtwegen, de energiebanen op en rond je lichaam.

De eucalyptus in de spons zorgt voor een pittige reinigende kracht die je direct verbindt met de oerbossen.

Prijs 12.75

Sage Romantic Cave

Wil je samen met je lief een fijn erotisch avondje plannen dan is dit romantische bad zeker een aanrader. Alle rozen en bloesemsoorten dragen bij aan een bad dat de meest romantische gevoelens in jullie allebei aan zal wakkeren, zodat een fijne vrijpartij kan volgen.

Geheim ingredient in dit bad zijn de olibanum hars en de walzertraum roos, die in combinatie met de andere ingredienten voor een zoele atmosfeer van puurheid en erotiek vormen.

Prijs 13.95